HER ER
HJERNERNE
BAG

Holmen & Sjøtlov. Designbureau. kontakt

CAROLINE SJØTLOV

Min passion for design og den digitale udvikling startede i en meget tidlig alder. Med en drøm om at skabe kreative og forandrende løsninger for andre, gør jeg en stor indsats i min del af vores bureau.

Jeg lader mig altid inspirere og motivere af omverdenen, de positive omgivelser, hvilket giver mig et ‘drive’ til at udforske og skabe en masse ideer, som kan være med til at udvikle gode resultater.

Jeg glæder mig til at vi skal samarbejde med dig!

FREDERIKKE HOLMEN

For mig, er et godt design og en god brugeroplevelse alfa omega, når det kommer til websites og digital kommunikation.

Min kreative, nysgerrige og livlige personlighed, har stor betydning for de mange ideér jeg altid har i ærmet. Jeg er meget fascineret af den ubegrænsede kreativitet og de mange muligheder vi kan skabe på de digitale medier.

Jeg ser frem til alle de nye spændende projekter, som venter rundt om hjørnet for Holmen & Sjøtlov.

Holmen & Sjøtlov. Designbureau. Frederikke Holmen

SKAL VI SAMARBEJDE?

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More