COOL PROJEKTER
SKABT AF ET
GODT SAMARBEJDE

Smedeværkstedet Andex ApS

SMEDEVÆRKSTED RIDDER PÅ
DEN DIGITALE BØLGE

Vi har hjulpet Smedeværkstedet Andex ApS med at finde deres visuelle identitet og har skabt et brand bag virksomheden. Til at digitalisere Andex, har vi designet og udvilket et simpelt og responsivt website som passer til deres ønsker og behov. Vi har gennem hele processen fokuseret på at skabe en kobling mellem værkstedets atmosfære og den digitale platform.

Baum und Pferdgarten

BAUM SÆTTER FOKUS PÅ EN GRØNNERE VERDEN

Vi har designet en folder som både er informerende, samtidig med at forbrugeren får mulighed for at ‘teste’ hvordan de passer bedst på sit tøj. Derudover har vi skabt en invitation, som matcher det univers som Baum und Pferdgarten’s CSR’strategi bevæger sig i. Vi har arbejdet med mønstre, farver og typografier, således vi kunne skabe den perfekte invitation som er dragende og iøjenfaldende.

HOLM SWEET HOLM

PÅ SVAMPEJAGT
MED NOMINERET KORTFILM

HOLM SWEET HOLM er et nyopstartet filmselskab, som netop lige har udgivet sin nye kortfilm ‘Mykorrhiza’. Kortfilmen er blevet nomineret til AFA Monaco International Film Festival.

Vi har designet filmplakaten til kortfilmen ‘Mykorrhiza’ ud fra deres ønsker, som emmer af det univers, som Filmen bevæger sig i.

Playground Music

VI FINDER VEJ MED RASMUS WALTER GENNEM ANIMATION

Vi har udarbejdet en animation, som skal benyttes på de sociale medier. Ved hjælp af Photoshop og After Effects, sammensatte vi musik, billede og overskrift. Dette blev til en animation på 15 sek. og 30 sek. i både Facebook, Instagram og story format.    

Baum und Pferdgarten

SS20 DANCE KOLLEKTION BYDER PÅ FARVERIGE INVITATIONER

Vi har designet en invitation for Baum und Pferdgarten som emmer af det univers som deres SS20 kollektion kredser omkring. Vi har arbejdet med mønstre, farver og typografier, således vi kunne skabe den perfekte invitation som er dragende og iøjenfaldende.

Helena Fananda

RESPONSIV WEBSHOP
HAR RAMT FARVEPALETTEN

Vi har skabt en ny webshop, som emmer af Helena Fanandas identitet og farverige univers. Der lagt fokus på brugervenligheden og de vigtigeste elementer, som er med til at skabe den perfekte platform for brandet.

Roots & Jazz

JAZZ FESTIVALENS TONER
I ET DIGITALT UNIVERS

Vi har opbygget et nyt website, der rummer alle festivalens tiltag – alt fra musikprogram til bestilling af støttearmbånd. Vi har især lagt vægt på selve overtagelsen af websitet. Det var vigtigt for os, at Roots & Jazz havde mulighed for selv at kunne administrere websitet efterfølgende.